iPhone verkooppunten

Hier kunt u uw iPhone verkopen

Er zijn verschillende partijen waarbij u uw oude iPhone kunt verkopen. Let er wel op dat dat deze verschillende partijen allemaal verschillende prijzen bieden. Welke partij het beste is in uw situatie is moeilijk te zeggen. Dat is mede afhankelijk van het toestel, de staat van het toestel en accessoires. Wilt u een indicatie van de prijs die een bepaalde partij voor uw oude mobiel overheeft? Kies dan in het menu uw toestel en bekijk de prijzen die verschillende opkopers bieden.

 • Zonzoo
  Zonzoo

  Zonzoo is een van herkomst Engels bedrijf dat sinds 2001 actief is in het opkopen van gebruikte elektronica. Zonzoo is daarmee één van de eerste opkopers geweest. Zonzoo verlengt de levensduur van verschillende producten door deze op te kopen en na herstel weer te verkopen. Uw iPhone kan dus door Zonzoo worden opgekocht en opgeknapt, waarna uw toestel een tweede leven begint bij een nieuwe eigenaar als refurbished toestel.

  Naar de website

 • Rebuy
  Rebuy

  Rebuy is een Duits bedrijf dat zowel elektronica opkoopt- als verkoopt. Verzending van uw toestel aan Rebuy is gratis en uw pakket wordt ook nog eens verzekerd. Rebuy biedt zeer goede prijzen voor gebruikte iPhones en staan daarom regelmatig aan de top in onze vergelijkingen. Door uw iPhone te verkopen aan Rebuy, draagt u bij aan een beter milieu en kan een ander genieten van uw oude telefoon. U kunt bij Rebuy ook refurbished iPhones kopen.

  Naar de website

 • Swoop
  Swoop

  Swoop is in 2012 begonnen met het repareren van smartphones onder de naam Smartrepair. Swoop verkoopt refurbished elektronica, maar koopt ook gebruikte elektronica in. Een groot voordeel van Swoop is het feit dat zij ook fysieke winkels hebben in Almere, Nijmegen, Den Bosch, Utrecht en Tilburg. Woont u in één van deze steden? Dan kunt u dus ook gewoon langsgaan met uw toestel.

  Naar de website

 • Mobico
  Mobico

  Mobico koopt gebruikte smartphones op en verkoopt deze ook weer. Dit gebeurt zowel online als in een fysieke winkel in Amersfoort. De prijzen die Mobico biedt voor gebruikte iPhones ligt redelijk hoog. Mobico is dan ook bij verschillende toestellen te vinden als hoogste bieder. Mocht u bij Amersfoort in de buurt wonen, dan kunt u uw iPhone ook inleveren bij de fysieke winkel. Zo niet, dan kan dat gelukkig ook online.

  Naar de website

 • GSM Loket
  GSM Loket

  GSM Loket heeft zich gespecialiseerd in het opkopen van gebruikte smartphones. GSM Loket is één van de pioniers geweest bij de mogelijkheid om gebruikte smartphones in te kunnen leveren in Nederland. Het inleveren van een mobieltje gaat bij deze opkoper zeer gemakkelijk en de betaling ontvangt u daarna binnen 24 uur na keuring van het toestel.

  Naar de website